Σα. Σεπ 23rd, 2023

Στη Σπάρτη παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ΚΕΠ PLUS

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ενδυνάμωση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών τους, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ΚΕΠ PLUS που υλοποιεί το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ.

Είναι μια πρωτοβουλία που έχει σκοπό να διερευνήσει κάθε δυνατό πεδίο αξιοποίησης των Κέντρων Ενημέρωσης Πολιτών για την επιτάχυνση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, και τη στήριξη του επιχειρείν.

Έτσι θα υπάρξει καλύτερη κατανόηση των αναγκών των επιχειρήσεων ως προς τις υπηρεσίες και την πληροφόρηση που επιθυμούν να παρέχονται από τα ΚΕΠ.

Συνολικά θα διεξαχθούν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, όπως έγινε και στη Σπάρτη την περασμένη Παρασκευή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών αρχών, επιμελητηρίων και επιχειρηματικών συνδέσμων, ακαδημαϊκών, αλλά και εκπροσώπων του τοπικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Εκτός από τη Σπάρτη άλλες πόλεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κιλκίς, Καστοριά, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Αρχαία Ολυμπία, Ναύπλιο, Χανιά, Ρέθυμνο, Αχαρνές, Μαρούσι, Αγία Βαρβάρα, Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη και Ηλιούπολη.