Πε. Μαρ 23rd, 2023

Συλλογή 7.500 βιβλίων για τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Συμμαχία για την Ελλάδα», συλλέχθηκαν πάνω από 7.500 βιβλία, ώστε να εμπλουτιστούν με νέους τίτλους οι βιβλιοθήκες των Σωφρονιστικών Καταστημάτων όλης της χώρας.

Ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και ο Γενικός Διευθυντής της «Συμμαχίας για την Ελλάδα», κ. Γεώργιος Καλούδης, εργάστηκαν από κοινού, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το απαιτητικό έργο της συλλογής βιβλίων για όλα τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας, με σκοπό να εφοδιαστούν επαρκώς οι βιβλιοθήκες και να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε νέους τίτλους οι κρατούμενοι.

Βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράματα, ιστορικά, αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα και λεξικά συγκεντρώθηκαν με τη συμμετοχή των εταιρειών: Lamda Development, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, Fresh Line, Contact Communications., ΕΔΑ Αττικής, ΟΤΕ-Cosmote, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ.

Ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής ευχαρίστησε θερμά την «Συμμαχία για την Ελλάδα», καθώς και τις εταιρίες που έγιναν αρωγοί αυτού του εγχειρήματος, με το οποίο ενισχύεται ο θεσμός του σωφρονισμού και επιτυγχάνεται η ομαλή επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία, μέσω της δύναμης της γνώσης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr