Πα. Ιούν 14th, 2024

Συμβάσεις έργων 1,2 εκ ευρώ στην Κορινθία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συμβάσεις έργων στην Κορινθία συνολικού προϋπολογισμού 1.258.505,24 ευρώ, καθώς και μία προγραμματική σύμβαση με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, το μεσημέρι χθες Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης -ο οποίος είχε νωρίτερα συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή- υπέγραψε συμβάσεις για τα εξής έργα:

α) Επεμβάσεις στον ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Χιλιομόδι, με προϋπολογισμό 62.000 ευρώ

β) Εργασίες αποκατάστασης του κατεστραμμένου από τη θεομηνία “Ζορμπάς” οχετού στην Τ.Κ. Μεγάλου Βάλτου, με προϋπολογισμό 200.00 ευρώ

γ) Αναβάθμιση αισθητικού δάσους Πευκιά, με προϋπολογισμό 756.505,24 ευρώ

δ) Διαμόρφωση του γηπέδου Ροζενών, στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με προϋπολογισμό 240.000 ευρώ.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης -που είχε συνάντηση και με τους δημάρχους Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο και Νεμέας Κώστα Φρούσιο- υπέγραψε προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας με τον Δήμο Νεμέας για το προϋπολογισμού 250.000 ευρώ έργο βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας χλοοτάπητα και αρδευτικό δίκτυο στο γήπεδο των Αρχαίων Κλεωνών.