Σα. Δεκ 3rd, 2022

Συνάντηση Κόρκα στην Π.Υ. Κορίνθου και στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου, η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα, στην Π.Υ. Κορίνθου με τον Διοικητή της Π.Υ. Κορίνθου κ. Δημήτριο Λερή, τον Διοικητή της ΔΙΠΥΝ Κορινθίας κ. Βικέντιο Μαρινάκη και τους συναδέλφους τους.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου καθώς και θέματα στέγασηςγια τα οποία η ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την άμεση αντιμετώπισή τους.

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκασήμερα 07/04/2022 «Παγκόσμια Ημέρα Υγείας» μαζί με την Ειδική Σύμβουλο κα. Ι.Κασίμη όπου προσέφερε στην διευθύντρια κα. Σούκουλη, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου Υγειονομικό Υλικό.

Η κα. Κόρκα επισήμανε  ότι το Λουτράκιως τουριστικός προορισμός, αντιμετωπίζει πολλά  και έκτακτα περιστατικά με αποτέλεσμα οι ανάγκες του να είναι αυξημένες.

Συζητήθηκανθέματα για την λειτουργία του Κέντρου Υγείαςόπως η κάλυψη σευγειονομικό υλικό, σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και σε παρεμβάσεις που απαιτούνται στις κτιριακές εγκαταστάσεις.