Σα. Ιούν 22nd, 2024

Συνελήφθη γνωστός τράπερ για κατοχή ναρκωτικών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Οι άντρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν ποσότητα τριών γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και προχώρησαν στη σύλληψη του τράπερ και ακόμα τριών αντρών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με τον ιστότοπο Eviathema.gr.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι ο traper έχει στο παρελθόν καταδικαστεί σε φυλάκιση 28 μηνών με τριετή αναστολή, για αιματηρή συμπλοκή που συμπεριλάμβανε μαχαίρωμα υπαλλήλου διανομών στις 9 Νοέμβρη 2021 σε καφέ στην οδό Λένορμαν.

Τότε, το δικαστήριο είχε κρίνει ενόχους τον τράπερ και ακόμη δύο κατηγορούμενους για τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ είχε αθωώσει τον τέταρτο συγκατηγορούμενό τους για την συμπλοκή.

Ο 25χρονος τράπερ και ένας ακόμη συγκατηγορούμενός του, καταδικάστηκαν σε 28 μήνες φυλάκιση, με ελαφρυντικό τη νεανική ηλικία. Ο τρίτος εκ των κατηγορουμένων που φαίνεται να είχε αρχικά αντιδικία με το θύμα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 36 μηνών. Σε όλους δόθηκε 3ετής αναστολή.

Ο άνθρωπος που τραυμάτισαν με μαχαίρι οι καταδικασθέντες, κατέθεσε στο δικαστήριο πως ένας από αυτούς τον κατηγορούσε πως τον είχε βρίσει ένα μήνα πριν το περιστατικό – ισχυρισμός που κατά το θύμα δεν ήταν αληθής: “Ήρθε έξω από το μαγαζί και με φώναξε να βγω έξω. Εγώ εκεί αντίκρισα τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο τράπερ, με ένα μαχαίρι στο χέρι. Μπαίνω μέσα στο μαγαζί και έρχονται από πίσω μου” ανέφερε ο μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε πως ένας από την παρέα τον κρατούσε και ο τράπερ με τον άλλον τον μαχαίρωσαν έξι φορές, στα πόδια, στον μηρό και στο μπράτσο του.