Σα. Φεβ 24th, 2024

Συνελήφθη στη Β. Μακεδονία ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτα.

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είχε φύγει από την Αττική αλλά και από την Ελλάδα και είχε περάσει στην Βόρεια Μακεδονία. Eίχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο δεν είχε καρτα sim καθως το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Ωστόσο είχαν ειδοποιηθεί όλες οι αρχές των Βαλκανίων, οπότε οι αστυνομικοί της γειτονικής χώρας τον βρήκαν, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές.

Υπενθυμίζεται πως από την ημέρα της δολοφονίας του 17χρονου κοριτσιού μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι, ο νεαρός σύντροφός της είχε εξαφανιστεί.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τον θεώρησε “άτομο ενδιαφέροντος” και όσο περνούσαν οι μέρες και αποκαλύπτονταν, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της άτυχης Νικολέτας, η φύση της σχέσης τους, κύριο ύποπτο για το θάνατο του κοριτσιού.