Κυ. Μαρ 3rd, 2024

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟ ΤΟΝΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σύσκεψη για τα Άγια Θεοφάνεια με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέωντης πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, Διώρυγος Α.Ε. κ.ά.), πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας  υπό τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιοπαρουσία του Πρωτοσυγκέλλου, Βοηθού Επισκόπου αγίου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και των Ιερέων του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου και του Ι. Ναού του Αγίου Νικολάου.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ασφαλέστερα και αρτιότερα ο πανηγυρικός Εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων με την λιτανευτική πομπή από τον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλουπρος τον «Φλοίσβο», το κεντρικό Λιμάνι της Κορίνθου,για την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρούμε πλοίο που παραχωρεί για τον σκοπό αυτό η «ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» στα νερά του Κορινθιακού κόλπου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιοςευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ως άνω Φορέων της πόλεώς μας για την διάθεση και την συνεργασία τους απευθύνοντας τους εόρτιες ευχές.