Πε. Μάι 30th, 2024

Σύμη: Πελάτης αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφετέρια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε 32χρονη μέσα στην ίδια της την επιχείρηση, στην Σύμη, περιέγραψε στην τηλεόραση του Alpha. Μάλιστα, βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει την άτυχη γυναίκα να δέχεται επίθεση από έναν 30χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος προσπάθησε να την βιάσει.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του μαγαζιού, ο 30χρονος έχει περάσει από την εσωτερική πλευρά του μπαρ και, αρχικά, προσπάθησε να πάρει αγκαλιά την 32χρονη και να τη φιλήσει. Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη την ώρα που στα τραπέζια της αυλής κάθονταν άλλοι πελάτες.

Η γυναίκα αντιστέκεται και φωνάζει «πέρνα έξω», «σεβάσου με», «βοήθεια». Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι τον προειδοποιούσε ότι «έχω κάμερα και σε καταγράφει», ο άνδρας δεν σταμάτησε να προσπαθεί να τη βιάσει.

Η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στην πόρτα και προσπάθησε να την ανοίξει, ωστόσο ο δράστης την άρπαξε και την ακινητοποίησε, μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Η 32χρονη μίλησε για την φρίκη που βίωσε λέγοντας: «Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά, απλά, επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ του έλεγα να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά πάνω στη σύγχυσή μου δεν πρόλαβα. Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα και την κλώτσησα, φώναξα ”βοήθεια”».

«Όταν ήμουν πεσμένη, μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου, οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα».

Αμέσως κατέφθασε η αστυνομία, ο 30χρονος όμως, σύμφωνα με την 32χρονη, συνέχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά.

«Φώναζε στον αστυνομικό, του έκανε επίθεση του αστυνομικού. Προσπαθούσε να έρθει πάνω μου, φώναζε ”είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου”» είπε χαρακτηριστικά.

zougla.gr