Δε. Απρ 22nd, 2024

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ISOMAT ΣΤΑ GREEK EXPORTS FORUM & AWARDS 2021

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Όμιλος ISOMAT κατέκτησε τέσσερα χρυσά βραβεία στα Greek Exports Forum& Awards 2021, σε εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στο ξενοδοχείο DivaniApollon Palace &Thalasso στη Βουλιαγμένη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Όμιλος ISOMAT βραβεύτηκε ως η κορυφαία ελληνική εξαγωγική εταιρεία για το 2021 (TopGreekExportCompany 2021)  και ως η κορυφαία βιομηχανική εξαγωγική εταιρεία της Ελλάδας για το 2021 (Top Industrial ExportCompany 2021). Η ISOMAT βραβεύτηκε επίσης με το χρυσό βραβείο για δύο από τα κορυφαία εξαγωγικά προϊόντα της (Top BrandedExportProduct): το πολυουρεθανικόεπαλειφόμενοστεγανωτικό ενός συστατικού της σειράς ISOFLEX-PU και το στεγανωτικό μάζας σκυροδέματος κρυσταλλικής δράσης AQUAMAT – ADMIX.

Ο θεσμός των Greek Exports Forum& Awards αναδεικνύει και επιβραβεύει κάθε χρόνο τους ομίλους-επιχειρήσεις που διακρίνονται στον εξαγωγικό τομέα.

Βασικά κριτήρια αξιολόγησης των συμμετεχουσών εταιριών για το 2021 αποτέλεσαν, το ποσοστό εξαγωγών σε σχέση με το σύνολο του κύκλου εργασιών του ομίλου, η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, ο αριθμός των θυγατρικών εταιρειών με ουσιαστική δραστηριότητα σε χώρες του εξωτερικού,  η καινοτομία, διαφοροποίηση και βιομηχανική εξέλιξη, η διακεκριμένη παρουσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη, τα διεθνή δίκτυα διανομών, το ισχυρό brandname, οι διεθνείς διακρίσεις, οι συμμετοχή σε εκθέσεις αλλά και ο βαθμός ελληνικής προστιθέμενης αξίας.

Στη λαμπρή τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κλάδου, των παραγωγικών τάξεων και βιομηχανικών συνδέσμων ενώ για την ISOMATτα βραβεία παρέλαβαν εκπρόσωποι του Ομίλου. Κατά την παραλαβή του βραβείου «TopGreekExportCompany 2021», oGroupChiefCommercialOfficer της ΙSOMAT, κ. Αλέξανδρος Πετρίδης,παρουσίασε το successstoryτου ελληνικού πολυεθνικού Ομίλου ISOMAT, την πορεία του από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, παρουσιάζοντας και το αναπτυξιακό πλάνο επενδύσεων της εταιρίας διεθνώς.

Από δεξιά προς τα αριστερά:
Αλέξανδρος Φ. Πετρίδης, GroupChiefCommercialOfficer, Παναγιώτης Καλουδάς, Επιθεωρητής Πωλήσεων Τεχνικών Έργων, Χρήστος Μπαλής, Επιθεωρητής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος, Παναγιώτης Καλούδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος, Σωτήρης Φίλης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος, Διονύσης Κυβετός, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, Γιώργος Θεοφανίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος.