Δε. Απρ 22nd, 2024

Το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα CEV U18 Beach Volleyball European Championships 2022

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχθεί το μέλλον της άμμου σε αγόρια και κορίτσια από όλη την Ευρώπη, καθώς 36 χώρες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2022, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Sportcamp Loutraki.

Ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δήλωσε μεταξύ άλλων: “Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει το παρών, να αναθερμάνουμε τη σχέση της κοινωνίας με τον αθλητισμό και τα αθλήματα παραλίας και κυρίως να στηρίξουμε
την όποια προσπάθεια καταβάλλουν οι ομάδες, οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν επενδύσει στο μπιτς βόλεϊ”.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τις αθλήτριες και τους αθλητές για την παρουσία τους στη συνέντευξη Τύπου και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!
Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου συμμετείχαν οι κ.κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας Περιφέρεια Πελοποννήσου – Peloponnese Region, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Νεκτάριος Χαλβατζής Γενικός γραμματέας Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Hellenic Volleyball Federation, Νίκος Κερασοβίτης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Sportcamp Loutraki.