Δε. Ιούλ 4th, 2022

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2020

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική δημιουργία, το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, προσάρμοσε το πρόγραμμά του, στα νέα δεδομένα που επιβάλλει η πανδημία. Οι προγραμματισμένες 70 εκδηλώσεις με 1.400 καλλιτέχνες από 14 χώρες, μειώθηκαν σημαντικά, όπως και οι χώροι του Φεστιβάλ.Μετά από τη δοκιμασία των τελευταίων μηνών, η καλλιτεχνική διευθύντρια Κατερίνα Ευαγγελάτου και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, παρουσίασαν το –προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες–πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με τον υπότιτλο «Υποσύνολο — Fragment». Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 17 ελληνικές παραγωγές με τη συμμετοχή 300 καλλιτεχνών.

Η Υπουργός Πολιτισμού Λ. Μενδώνη, ευχαρίστησε την Κατερίνα Ευαγγελάτου που κατάφερε εν μέσω πανδημίας να προσφέρει ένα διαφορετικό αλλά πολύ ποιοτικό Φεστιβάλ.

Το Ηρώδειο, που κοσμείται με εικαστική εγκατάσταση του Διονύση Καβαλλιεράτου,  ξεκινάει με μια συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 15 Ιουλίου.

Τα έργα που δεν θα μπορέσουν να παρουσιαστούν κατά την τρέχουσα περίοδο προγραμματίζονται για το 2021, σε ένα διευρυμένο Φεστιβάλ.

Κατεβάστε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2020 «Υποσύνολο — Fragment»

Η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ