Σα. Σεπ 23rd, 2023

Τρίπολη: Πρόβλημα με τα απορρίμματα – ”Να κυρηχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης” ζήτησε ο δήμαρχος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Να κηρυχθεί η Τρίπολη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζήτησε ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Τζιούμης, με επίσκεψή του, στο γραφείο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, το αίτημα του δημάρχου Τρίπολης, προήλθε, κατόπιν έκδοσης δικαστικής απόφασης, η οποία φαίνεται να απαγορεύει στον δήμο, να συνεχίζει να χρησιμοποιεί για την εναπόθεση απορριμμάτων, έκταση την οποία χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το www.ppel.gov.gr, o Π. Νίκας, εξέφρασε την συμπαράστασή του στην κατεύθυνση εξεύρεσης άμεσης λύσης στο … καυτό αυτό πρόβλημα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να παραμείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως συνέβη και στο παρελθόν, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αναμένεται να απασχολήσει όλους τους αυτοδιοικητικούς του δήμου Τρίπολης, αλλά και τους πολίτες συνολικά.

Εν’ τω μεταξύ, στην συνάντηση του δημάρχου με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρ. Λαμπρόπουλο, εξετάστηκαν και θέματα που είχαν να κάνουν με τον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας Μαινάλου, όπως επίσης και με την κατασκευή πεζοδρομίων στο δρόμο προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.