Σα. Μαρ 25th, 2023

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Νεκρός βρέθηκε ο αστυνομικός σε μεγάλο βάθος στην «Τρύπα Τατάρνας»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 42χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί στην Ευρυτανία, κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Περίπου στις 04:00 σήμερα Σάββατο εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε η σορός του από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.

Η ανάσυρση της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνούσε τα πενήντα μέτρα και πιθανόν να έφτανε τα εκατό.

Τ’ αυτοκίνητο του 42χρονου είχε βρεθεί από χθες Παρασκευή ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα, κοντά στο βάραθρο που βρίσκεται πλησίον του δρόμου (φωτογραφία, κάτω). 

Εφυγε για… τριήμερο

Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Το πρωί χθες Παρασκευή έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες υποψίασε το γεγονός ότι στο άνοιγμα του βαράθρου εντοπίστηκαν ίχνη, σαν να είχε κάτι γλιστρήσει μέσα σ’ αυτό και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr