Πε. Φεβ 2nd, 2023

ΤΩΡΑ: Στο Κιάτο Πέτρος Κόκκαλης και  Σταύρος Αραχωβίτης για τα προβλήματα των αγροτών – Ανοιχτή εκδήλωση από το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο Κιάτο βρίσκεται ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας.

Συζήτηση με αγρότες της περιοχής πραγματοποιούν αυτή την ώρα ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Λακωνίας και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, ο συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, Φάνης Κουρεμπές, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός και η Μαρία Θελερίτη.

Σε λίγη ώρα ξεκινά η εκδήλωση με θέμα: «τα αγροτικά προβλήματα στην Κορινθία και τις προκλήσεις του μέλλοντος για την ελληνική γεωργία» ανοίγει σε μία περίοδο που οι αγρότες ζεσταίνουν ξανά τις μηχανές τους και βγαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μια εποχή που οι αγρότες αντιμετωπίζουν προκλήσεις και προβλήματα σε διάφορα μέτωπα. Από την ακρίβεια, η οποία επηρεάζει σημαντικά το κόστος παραγωγής, μέχρι την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της, που επιδρούν στην παραγωγικότητά τους.

Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα, που απειλεί τη βιωσιμότητα του παραγωγικού κόσμου της υπαίθρου.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι

ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Κόκκαλης και

ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Λακωνίας και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

Θα παρέμβουν

ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός και

ο συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, Φάνης Κουρεμπές.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Χαράλαμπος Κασίμης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr