Σα. Ιούν 10th, 2023

Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα Πίκλα που βρέθηκε τυφλή από καυστικό υγρό στους Αγίους Θεοδώρους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη σκυλίτσα Πίκλα που βρέθηκε να περιφέρεται τυφλή από καυστικό υγρό στις αρχές του μήνα στους Άγιους Θεοδώρους. Το ζώο τριγυρνούσε μόνο του, αβοήθητο, σε άθλια κατάσταση και κανένας δεν πήγε να το βοηθήσει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα petpet.news

Ο Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse | Mégara και οι εθελοντές του δεν μπορούσαν να την αφήσουν έτσι. Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιβίωνε έτσι. Μόλις πληροφορήθηκαν το περιστατικό ανέλαβαν το ζώο, το οποίο έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε κτηνίατρο.

Και στο κτηνιατρείο έμαθαν ότι η τύφλωση επήλθε από καυστικό υγρό που κάποιος απάνθρωπος, όπως φαίνεται, της έριξε. Τα ματάκια της καμένα, η μύτη της καμένη και με δυσκολία ανέπνεε. Και έτσι ξεκίνησε ένας αγώνας για να σωθεί.

Όμως μετά έρχονται τα δύσκολα για τους εθελοντές. Πού θα πάει το ζώο; Και ποιος θα το υιοθετήσει σε αυτή την κατάσταση και γέρικο;

Και τα καλά νέα που όλοι περιμέναμε μας τα λέει η εθελόντρια, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της, Μαρία Αρκομάνη. Η Πίκλα, υιοθετήθηκε. Βρέθηκε κάποιος να ανοίξει το σπίτι του για αυτή και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η χαρά των εθελοντών αλλά και η δική μας είναι τεράστια. Το σκυλάκι μέσα στην ατυχία του τελικά στάθηκε τυχερό.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr