Πε. Ιούλ 25th, 2024

Υπέροχες στιγμές για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου στο Ε 3 Ενωσιακό Τουρνουά το Διήμερο 15 -16/2/2020

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου 2020  διεξήχθη σε πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα στα γήπεδα του Ο.Α.Κ. το Ε 3 Ενωσιακό τουρνουά τένις αγοριών και κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 14 ετών. Η συμμετοχή των αθλητών (από όλη την Πελοπόννησο αλλά και Ζάκυνθο, Κεφαλονιά) ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τόσο στο ταμπλό των αγοριών όσο και στο ταμπλό των κοριτσιών.

Μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών αναμετρήσεων νικητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ από  ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ, ο οποίος στον τελικό κέρδισε τον ΚΑΤΑΠΟΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ από ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ 62 61, ενώ στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ από ΑΟΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ  όπου  κατάφερε να κάμψει την  ΣΙΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ από ΟΑ ΑΘΗΝΩΝ και τελικά να φύγει νικήτρια με 61 63. 

Από τον Ο.Α.Κ. συμμετείχαν στα αγόρια οι  ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΚΑΣ ΑΛΚΗΣ ενώ στα κορίτσια η ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ. Οι αθλητές του ομίλου εκτός από νίκες έκαναν και πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει!

Εντυπωσιακή και αξίζει να σημειωθεί,  ήταν η αθρόα προσέλευση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Για άλλη μια φορά  η οργάνωση του Ο.Α. Κορίνθου ήταν τέτοια ώστε όλοι  να μείνουν ευχαριστημένοι και να πραγματοποιηθεί ένα άψογο τουρνουά!

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε  να  συγχαρεί  όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τους γονείς  καθώς και τους προπονητές τους  που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, να τους ευχαριστήσει θερμά  για την άριστη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά και φυσικά να  ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους!!