Τρ. Νοέ 29th, 2022

Φιλιατρά Μεσσηνίας: Στη φυλακή η 19χρονη που εξέδιδε την ανήλικη αδερφή της – Το οικογενειακό δράμα

Κοινοποίηση ειδήσεων

H είδηση από τα Φιλιατρά της Μεσσηνίας έκανε το γύρο της χώρας και προκάλεσε σοκ. Η 19χρονη είχε κάνει μαρτυρική την καθημερινότητα της 14χρονης αδερφής της.

Τις διαδικασίες για τη σύλληψη της 19χρονης και του συντρόφου της, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, κίνησε ο ίδιος ο πατέρας της. Μόλις έμαθε για το μαρτύριο της μικρής κόρη του, πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε την 19χρονη. Εκείνη που για να κερδίσει χρήματα, εξέδιδε την ανήλικη αδερφή της. 

Ύστερα από μαραθώνιες απολογίες στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, η 19χρονη Βουλγάρα και ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως. Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί στα Φιλιατρά, την περασμένη Κυριακή το βράδυ, όταν ο πατέρας της 19χρονης είχε καταγγείλει ότι εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της, με τη βοήθεια του 28χρονου.

Η 19χρονη και ο 28χρονος κατηγορούνται για οργανωμένη συμμορία, αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, εμπορία ανθρώπου (ανηλίκου), κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσιες πράξεις, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αμέσως μετά σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η δικηγόρος Δήμητρα Χριστοδούλου, που ορίστηκε απ’ το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας για την υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων, στάθηκε ιδιαίτερα στα ενδοοικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν σ’ αυτή την υπόθεση, τονίζοντας, ότι η συγκεκριμένη οικογένεια χρήζει άμεσης συμπαράστασης απ’ τις κοινωνικές δομές του κράτους.