Τε. Μάι 1st, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αλέξης Κούγιας: ”Επιστρέφω στα γήπεδα” – Ακυρώθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στα γήπεδα (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ρεπορτάζ: Αναστασία Στεφανή

Με απόφαση που εξέδωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος, Αλέξης Κούγιας, επιστρέφει στα γήπεδα, καθώς απαλείφθηκαν οι κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί, για το περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο Άργος, όπου είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με 3,5 μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Η επιτροπή Εφέσεων μεταρρύθμισε την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, απαλείφοντας την ποινή απαγόρευσης εισόδου «σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας».

Ο κύριος Κούγιας σε αποκλειστική του δήλωση στην κάμερα του Korinthostv, σχολίασε την απόφαση ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη, τους αδελφούς Μαργέτη, τον Γιώργο Πιέτρη, τον Γιώργο Οικονόμου, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλη Τσιχριτζή και τον προπονητή του ΠΑΣ Κορινθος, Αντριάν Μπαρμπολούτσι.

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις (…)

Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση του Αλέξιου Κούγια, προέδρου του σωματείου “ΠΑΣ Κόρινθος”, κατά της υπ’ αριθμ. 69/2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Μεταρρυθμίζει την απόφαση και επιβάλλει στον εκκαλούντα:α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πενήντα (50) ημέρες για την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 περ. δ Ι του Π.Κ. κατ’ εξακολούθηση και,