Κυ. Απρ 28th, 2024

Ναύπλιο: Άγριος ξυλοδαρμός γιατρών σε νοσοκομείο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ομάδα 40-50 ατόμων ξυλοκόπησε άγρια δύο γιατρούς, με αποτέλεσμα ο ένας να έχει κάταγμα στα πλευρά.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα 40-50 ατόμων έπεσαν δύο γιατροί στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου, όταν δεκάδες Ρομά επιτέθηκαν σε δυο γιατρούς παθολόγους και τους χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο ένας να υποστεί κάταγμα στα πλευρά..

Σοκαριστική καταγγελία: Ξυλοκόπησαν εργαζόμενο που δεν υπέγραψε «οικειοθελή» αποχώρηση

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ναυπλίου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία την Παρασκευή, δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στους γιατρού που ξυλοκοπήθηκαν και τονίζοντας πως κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και θα πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα.

«Φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα, μόνιμο καθεστώς ατιμωρησίας»

«Πέθανε ένας ασθενής και εξαγριωμένοι συγγενείς μπήκαν στο νοσοκομείο, 40-50 άτομα, βούτηξαν δύο συναδέλφους παθολόγους, ο ένας εκ των οποίων έχει κάταγμα πλευράς.

Το χειρότερο όλων και πιο εξοργιστικό είναι ότι επειδή είχε ήδη ειδοποιηθεί η αστυνομία, ήταν παρόντες στον ξυλοδαρμό των συναδέλφων δύο αστυνομικοί, οι οποίοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Ο κόσμος προσπαθούσε να κρυφτεί. Αυτό συμβαίνει επανειλημμένα, συχνότερα αλλά όχι αποκλειστικά με Ρομά.

Είναι ζήτημα ότι ερχόμαστε στη δουλειά και φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα και υπάρχει μόνιμο καθεστώς ατιμωρησίας» καταγγέλλει γιατρός.

«Καλούμαστε να δουλέψουμε με κατάγματα, ελπίζουμε να μην έρθει και θάνατος»

«Ο ξυλοδαρμός των δύο γιατρών έγινε κατά την παροχή πρώτων βοηθειών στον ασθενή που είχε συγκοπτικό επεισόδιο. Πρέπει να σταματήσει ο βιασμός των ψυχών μας. Καλούμαστε να δουλέψουμε με κατάγματα, με εκδορές, ελπίζουμε να μην έρθει και θάνατος. Μπαίνουν μέσα ανενόχλητοι και η αστυνομία είναι σε ρόλο παρατηρητή» αναφέρει συνάδελφων των γιατρών που ξυλοκοπήθηκαν.