Πα. Απρ 19th, 2024

Συνελήφθη 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε μια ακόμη σύλληψη, την τέταρτη κατά σειρά, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, για τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Πρόκειται για 36χρονο Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και έναντι αμοιβής την βίασε μια φορά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή. 

Ως γνωστόν, εκτός από τον προαναφερθέντα 36χρονο, για την φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για τον 53χρονο βιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους δύο βιαστές – πελάτες, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και τον 33χρονο Α.Λ. που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την τέταρτη σύλληψη:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.