Δε. Ιούν 5th, 2023

1,2 τόνοι χασίς κατασχέθηκαν στη Μάνη από το Λιμενικό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Άλλη μια τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατάσχεσαν τις ημέρες αυτές στελέχη του Λιμενικού Σώματος, σε μια μεγάλη επιχείρηση που εξελίσσεται μέρες τώρα και ολοκληρώθηκε χθες με τη σύλληψη δύο ατόμων.

Από καιρό υπήρχαν πληροφορίες για σκάφος που θα μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε περιοχή της Λακωνίας. Το σκάφος φέρεται να ξεκίνησε από την Αλβανία και ξημερώματα Παρασκευής έφτασε στα παράλια της Λακωνίας. Την υπόθεση χειρίσθηκε το Λιμεναρχείο Γυθείου σε συντονισμό από το υπουργείο, ενώ συνέδραμε και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας με το πλωτό και το περιπολικό σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή κοντά στο Ταίναρο και καταμετρήθηκαν συνολικά 1.200 κιλά ινδικής κάνναβης σε πακέτα.

Την Κυριακή τα στελέχη του Λιμενικού κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο χειριστές του σκάφους.

Καθώς η υπόθεση ακόμα και χθες βρισκόταν σε εξέλιξη, δεν είχαν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο, το οποίο, ωστόσο, επιβεβαίωνε τη μεγάλη επιτυχία κατά του εμπορίου ναρκωτικών. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που στα παράλια της Λακωνίας εντοπίζονται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που μεταφέρονται από σκάφη, για να προωθηθούν είτε στην Ελλάδα είτε προς τη Λιβύη ή άλλες χώρες.

Της Βίκυς Βετουλάκη 

www.tharrosnews.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr