Τε. Δεκ 7th, 2022

14ο Συνέδριο της Ν.Δ: Ξεκινά το απόγευμα με σύνθημα “Δίπλα σε κάθε πολίτη”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 14ου Συνεδρίου της Ν.Δ. με κεντρικό σύνθημα “Δίπλα σε κάθε πολίτη”. Εγρήγορση μέχρι τις εκλογές, ενότητα, και άνοιγμα στους νέους το μήνυμα Μητσοτάκη.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την ομιλία του πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ στις 19:45 στο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τις προτεραιότητες του κυβερνητικού έργου, το σχεδιασμό για την επόμενη μέρα αλλά και το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση στο δρόμο προς τις εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να καλέσει τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος σε εγρήγορση. Θα στείλει μήνυμα ενότητας και θα κάνει άνοιγμα στους νέους και στο ειδικό σχέδιο για την απασχόληση, την κοινωνική πολιτική, και την εκπαίδευση.

Το Σάββατο θα γίνει η παρουσίαση του project για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του κόμματος από τον γραμματέα, Παύλο Μαρινάκη και τον γενικό διευθυντή της ΝΔ, Γιάννη Μπρατάκο.

Το συνέδριο θα κλείσει τις εργασίες του την Κυριακή με ψηφοφορία για τη νέα πολιτική επιτροπή του κόμματος.

Σήμερα πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη

Ο πρωθυπουργός συναντάται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Αναστασιάδη. Τα θέματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στην συνάντηση των δυο ανδρών, είναι το Ουκρανικό και οι συνέπειές του όπως η ενεργειακή κρίση, η επόμενη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ αλλά και το Κυπριακό.

Πηγή: ΕΡΤ