Κυ. Απρ 14th, 2024

17ο OPEN TENNIS ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου το 17ο Πανελλήνιο OPEN TENNIS ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγο της πανδημίας.
Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του τένις να παρακολουθήσουν επί μια εβδομάδα υψηλού επιπέδου θέαμα από τους 28 αθλητές που έλαβαν μέρος ερχόμενοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τον Ο.Α.Κ όσο και τον Απ. Παύλο που προς τιμήν  του οποίου γίνονται  οι αγώνες. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι  άξιοι συγχαρητηρίων διότι με την προσπάθεια σας και το ήθος σας στηρίξατε ένα σύστημα αξιών που προάγει την ευγενή άμιλλα. Σ αυτό το σημείο το Δ.Σ. και οι προπονητές του Ο.Α.Κ θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τα παιδιά μας, τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου Καραγκίκα Άλκη, Κακούρη Χρήστο και Τζουτζόπουλου Θέμη για την πολύ καλή παρουσία που είχαν στους αγώνες και είμαστε σίγουροι ότι οι εμπειρίες που αποκόμισαν από το τουρνουά παίζοντας με υψηλού επιπέδου αθλητές θα είναι πολύτιμα εφόδια  σε μελλοντικούς τους αγώνες.
Τον τίτλο για πρώτη φορά στο OPEN TENNIS ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022 κατέκτησε ο Χρήστος Κεϊσίδης αθλητής του ΟΡΦΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ο οποίος επικράτησε του Νικήτα Νίαρχου αθλητή του ΟΑ ΑΘΗΝΩΝ με σκόρ 61 64. Ο αγώνας συγκαταλέγεται σίγουρα σ έναν από τους καλύτερους τελικούς στα 17χρονια που διεξάγονται τα Παύλεια από άποψη θεάματος που προσέφεραν οι δυο αθλητές. Συγχαρητήρια και στους δυο, τους ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην ζωή τους  εντος και εκτός γηπέδων.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους στο τελικό της 10ης Ιουλίου οι: Kος Ταγαράς Νικόλαος Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος,Κος Κόλλιας Κων/νος Βουλευτής Κορινθίας, Καν Κασίμη Ιωάννα Ειδική Σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας,Κος Πιέτρης Τιμολέων Αντιδήμαρχος Τουρισμού ,Κος Καρασσάβας Ιωάννης Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ,Κος Κουτσογκίλας Θέμης Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, Κος Μαγκλάρας Γεώργιος Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ. Ενώ την διοργάνωση χαιρέτησε με επιστολή που έστειλε στον Ο.Α.Κ. ο Υφυπουργός Αθλητισμού Κος Αυγενάκης Λ. και η οποία αναγνώστηκε πριν την έναρξη του τελικού.
Σ αυτό το σημείο το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για να βγει εις πέρας αυτή η διοργάνωση. Πρώτα απ όλους την οργανωτική ομάδα του τουρνουά που επί μήνες αλλά ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα με την παρουσία της στα γήπεδα βοήθησε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, την πάντα χαμογελαστή επιδιαιτητή μας Καν Καλόγρη Σάντυ που με την εμπειρία της βοήθησε στην άριστη οργάνωση του τουρνουά, την γιατρό μας την Μύριαμ Τσιουγγάρη που μαζί με τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού ήταν κάθε μέρα από νωρίς το απόγευμα παρόντες να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό ,τον διεθνή διαιτητή μας Κον Μαυρίδη Γιάννη που με την εμπειρία του και την βοήθεια των πολύ καλών κριτών γραμμών βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού, τα φοβερά ball kids μας που υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Κου Πιτουρά Ντέμη διέπρεψαν για άλλη μια φορά κατά την διάρκεια του τελικού και όλους τους φίλους του τένις που επί μια εβδομάδα έδιναν δυναμικό παρών στα γήπεδα..
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα του χορηγούς αυτού του τουρνουά και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Κορινθίων, το κατάστημα Σταματόπουλος, την εταιρεία DOOR PLAN, την Pizza Fun,την ανθοτεχνική Ασλάνης, τον Κον Δρόσο Δημήτριο, την εταιρεία Pietris Bakery,το κατάστημα Ευχής Έργον , το Οινοποιείο Καλόγρη και την εταιρεία Κεφέρλης που με την στήριξη τους έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου να φέρει εις πέρας άλλη μια διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου στο 18ο OPEN TENNIS ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ.

Καλό καλοκαίρι !!!