Πε. Οκτ 5th, 2023

18ο τουρνουά Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2023

Κοινοποίηση ειδήσεων

18ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ 2023 που διεξάγεται στην Κόρινθο προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου μπαίνει στην τελική ευθεία, λίγες μέρες έμειναν έως την Κυριακή 02/07/2023 όπου θα διεξαχθούν μετά απο πολύ καιρό εννέα αγώνες προκριματικών για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό.
Το Δ.Σ. καλωσορίζει τους σαράντα ένα (41) αθλητές απ όλη την Ελλάδα που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά ΠΑΥΛΕΙΑ 2023, τους ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλούς αγώνες με υγεία πάνω απ όλα.
Παράλληλα καλούμε όλους τους φίλους του τένις και γενικότερα του αθλητισμού να έρθουν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου να δώσουν δυναμικο παρων και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου τένις καθώς η ποιότητα των αθλητών είναι αδιαμφισβήτητη!!!

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο κυρίως ταμπλό είναι των κυπελλούχων και πρωταθλητών ελλαδας στα διπλά Αντωνοπούλου Χρηστου και Κοτόπουλου Θεοφάνη.Επίσης παίρνει μέρος στο τουρνουά ο Σακελλαρίδης Μιχάλης νούμερο 7 στην Πανελλήνια κατάταξη και νουμερο 1 στο ταμπλο των Παυλειων.
Ο Μιχάλης πριν δυο εβδομάδες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στον Ο.Α Αθηνών έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Φέτος στα Παυλεια θα πάρει μέρος για πρώτη φορά και ο δημοφιλής influencer – instagramer Κοψιαλης Αλέξανδρος.