Δε. Ιούν 5th, 2023

25η Μαρτίου: Γκάφα ολκής στην Κάτω Αχαΐα με πινακίδα “Ζήτω η 28η Οκτωβρίου” (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μπορεί σε όλη τη χώρα οι πόλεις και οι κοινότητες να ετοιμάζονται να γιορτάσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, όμως στην Κάτω Αχαΐα φαίνεται ότι μπερδεύτηκαν…

Όπως φάνηκε σε φωτογραφίες στα social media, στον κεντρικό δρόμο έξω από την εκκλησία, έχουν στηθεί οι εξέδρες των επισήμων για την παρέλαση, όμως πάνω τους αναγραφόταν η φράση “Ζήτω η 28η Οκτωβρίου”.

25η Μαρτίου: Γκάφα στην Κάτω Αχαΐα με πινακίδα "Ζήτω η 28η Οκτωβρίου" [Εικόνες]
ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr, ενδέχεται ο υπεύθυνος για τον στολισμό να μπέρδεψε τις… έτοιμες πινακίδες. Μία άλλη εκδοχή είναι να τοποθετήθηκαν αρχικά οι εξέδρες με σκοπό στην πορεία να αλλαχτεί η επιγραφή.

Ωστόσο, λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι κόλλησαν τη νέα πινακίδα με τη φράση “Ζήτω η 25η Μαρτίου”, όμως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το νέο αυτοκόλλητο είναι πιο μικρό από το αρχικό.

ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

Για το θέμα απάντησε ο Σπύρος Μυλωνάς, δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Σήμερα, το συνεργείο του Δήμου πήγε να τοποθετήσει ένα πλαίσιο πάνω από την εξέδρα των επισήμων, το οποίο έχει πάνω σε μόνιμη μελαμίνη την επιγραφή ”28η Οκτωβρίου”. Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου πάνω σε αυτή τη μελαμίνη τοποθετείται ένας μουσαμάς με την επιγραφή 25η Μαρτίου. Η επιγραφή ήταν φθαρμένη και έτσι απευθύνθηκαν σε ένα κατάστημα που τα φτιάχνει. Αυτό καθυστέρησε να γίνει και κάποιος από εκεί το τράβηξε φωτογραφίες”.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr