Τε. Οκτ 4th, 2023

7ο Rally Regularity Κορίνθου: Mε 170+ χιλιόμετρα διαδρομή  

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τα 170+ χιλιόμετρα και οι 8 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας θα οδηγήσουν τα πληρώματα  του αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ – το 7ο Rally Regularity  Κορίνθου – μέσα από τις ομορφότερες διαδρομές της Κορινθίας, αυτή την Κυριακή 24  Σεπτέμβρη 2023.  

Οργανωτής η έμπειρη Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΚΕ.Π.Α.Π.) του Δήμου  Κορινθίων

Ο αγώνας έχει νέο σχεδιασμό, οι ΜΩΤ των 8 δοκιμασιών έχουν στόχο την διασκέδαση  με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια χωρίς υπερβολές με περισσότερες από 60 δορυφορικές μετρήσεις με την χρήση του Ελληνικού συστήματος χρονομέτρησης  ακριβείας TrailTrack.  

Η διαδρομή έχει καταγραφεί με ακρίβεια μέτρου με τη χρήση του οργάνου ακριβείας  TrailTrip, με αισθητήρα σε πίσω δεξί τροχό προσθιοκίνητου οχήματος και ελαστικά  χαμηλού προφίλ με στόχο πάντα τη μέγιστη ακρίβεια. 

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, κάτω απο το άγαλμα  του Πήγασου. 

Η διαδρομή του αγώνα, μια μικρή Οδύσσεια μέσα στα όρια της Κορινθίας, θα μας  ταξιδέψει απο την λίμνη Βουλιαγμένης και το ακρωτήριο Ηραίο, στον Οσιο για μια  σφικτή κατάβαση, στις ακροπολικές Ντράσσα και Αγ. Ιωάννη, ενώ δεν θα μπορούσαν  να λείψουν οι Αρχαίες Κλεωνές και η Αρχαία Νεμέα καθώς και αρκετές ακόμα  εκπλήξεις! 

Ο τερματισμός στην Αρχαία Κόρινθο όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή,  περιλαμβάνει και γεύμα για τα πληρώματα προσφορά της Αγωνιστικής Λέσχης  Αυτοκινήτου Κορινθίας. 

Σας περιμένουμε όλους στον αγώνα της χρονιάς!

Αρωγός στην διοργάνωση ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου και  Χορηγός η Würth Hellas SA 

Για την επικοινωνία φροντίσουν το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά μέσα  ενημέρωσης.  

Τον αγώνα υποστηρίζουν, με την τεχνολογία της η ΤraialTrack Live , με την φιλοξενία  τους το Γλυκυν Βραστον & το Coffee BOX 3 . 

Σχετικοί σύνδεσμοι: 

Δήλωση Συμμετοχής 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7URf9rz2vMEjZYYI0lhc7xg9Md45UEre UHApVlgAPlDwyug/viewform 

Πληροφορίες 

κ. Γεώργιος Σωτηρόπουλος, 6947814171 και στο alak.gr