Τε. Απρ 17th, 2024

Aποτροπή εισαγωγής απαγορευμένων ειδών στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου – Συγχαρητήρια από την Π.Ο.Υ.Ε.Φ.

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στις 04/03/2022 και περί ώρας 10:30 οι συνάδελφοι Εξωτερικοί Φρουροί Λ.Β. και Π.Τ. εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία στο εξωτερικό θυρωρείο του καταστήματος κράτησης Μαλανδρίνου, σε προβλεπόμενο έλεγχο ημεδαπής κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου, εντόπισαν σε μία τηλεόραση κρυμμένα επιμελώς, έξι (6) κινητά τηλέφωνα μαζί με τους φορτιστές τους.

Οι συνάδελφοι Εξωτερικοί Φρουροί ενημέρωσαν άμεσα τους προϊσταμένους των τμημάτων της Εξωτερικής Φρουράς και Φύλαξης καθώς και τον Διευθυντή του καταστήματος. 

Παράλληλα ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας του Λιδωρικίου όπου προέβη στην σύλληψη της ημεδαπής, οδηγώντας τη στο αστυνομικό τμήμα για τις περεταίρω νόμιμες διαδικασίες. 

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας με την πράξη αυτή των συναδέλφων μας, που έρχεται να προστεθεί σε σωρεία άλλων παρομοίων, συνεχίζει να ατενίζει υπερήφανα και αισιόδοξα το υπηρεσιακό μέλλον της Εξωτερικής Φρουράς, τους συγχαίρει εγκαρδίως για την υπηρεσιακή τους προσήλωση και εναποθέτει τις ελπίδες της στην πολιτεία όπως αντιληφθεί κάποια στιγμή το πλεόνασμα της εργασιακής ευσυνειδησίας των Εξωτερικών Φρουρών που δυστυχώς είναι το μόνο αντίβαρο στα τεράστια «ελλείμματα» θεσμικών και οικονομικών προβλημάτων που χρονίζουν στις «πλάτες» μας.

Συνάδελφοι συγχαρητήρια…

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ   Δ. Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Κωστίκας Γεώργιος                                                                           Στιβακτάκης Γεώργιος