Τε. Μαρ 29th, 2023

Aυτοκινητοπορεία εργαζομένων στη Ελευσίνα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με αφετηρία τα Lidl Ελευσίνας στις 6μμ την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, το Σωματείο Εργαζομένων στο Γ.Ν.Ε. Θριάσιο, καλεί σε συμμετοχή σε αυτοκινητοπορεία, με βασικά αιτήματα: «Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις πάνω από το πληθωρισμό. Επαναφορά 13ου – 14ου μισθού/σύνταξης με καταβολή ολόκληρου μισθού/σύνταξης ως επίδομα Χριστουγέννων. Κατάργηση ΦΠΑ – ΕΦΚ σε ρεύμα, καύσιμα, βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης».

Επίσης όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το σωματείο: «Αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι τόσο στη φάση της κρίσης όσο και της ανάκαμψης, χαμένοι είμαστε οι εργαζόμενοι, που πληρώνουμε, με την ένταση της εκμετάλλευσης, της φοροληστείας και τις ανατιμήσεις, είτε για να “διασωθούν” είτε για να αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Γνωρίζουμε ότι για να είναι αποτελεσματικός ο αγώνας για άμεσα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών, χρειάζεται να διεκδικεί την αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας μας και των επιτευγμάτων της επιστήμης και της τεχνολογίας για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και όχι για τα κέρδη των καπιταλιστών.

Στην κατεύθυνση αυτή, συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 9 Νοεμβρίου και στις Απεργιακές Συγκεντρώνεις, στην Αθήνα, στα Προπύλαια στις 10.30 π.μ.και στην Ελευσίνα, συμβολή οδών Ελ. Βενιζέλου και Νικολαϊδου, στις 10.30 π.μ.».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr