Τρ. Μαρ 5th, 2024

Αποδοκιμάζει η κυβέρνηση τα ακραία ποδοσφαιρικά φαινόμενα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στα γεγονότα της Τούμπας, αναφέρθηκε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το βράδυ της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 τονίζοντας ότι η Πολιτεία, σε συνεννόηση με την UEFA, είναι πανέτοιμη για να πάρει «δύσκολες αποφάσεις», αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Οι εικόνες αυτές πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου  συμπλήρωσε ο υφυπουργος Αθλητισμού.

Ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για παράγοντες που μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους.

Εν αναμονή του επίσημου φύλλου αγώνα, για την τύχη του ντέρμπι της Τούμπας, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα αναγράφεται ως σκορ την ώρα της διακοπής, το 1-0, αλλά και ως λόγος η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη.

Διακοπή του αγώνα «λόγω εισβολής Σαββίδη» γράφει – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – ο διαιτητής στο φύλλο του αγώνα.

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ διεκόπη οριστικά για την 25η αγωνιστική της σουπερλιγκ, όταν στο 90’ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του βορρά, Ιβάν Σαββίδης συνοδεία της ασφάλειάς του και διαμαρτυρόμενος προς τον διαιτητή, οι φωτογραφίες του οποίου με το πιστόλι έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Η ΑΕΚ επικαλέστηκε την ασφάλεια των ανθρώπων της και συνθήκες τρομοκρατίας στον αγωνιστικό χώρο, ως λόγους της άρνησής της να επιστρέψει στο γήπεδο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ