Δε. Δεκ 4th, 2023

Eλευθερία Παπαλέκα: «Στις 8 Οκτωβρίου βγάζουμε Δήμαρχο τον Θανάση Μανάβη, για έναν Δήμο φωτεινό, με όραμα!»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Θανάση Μανάβη και φαρμακοποιός, Ελευθερία Παπαλέκα, με βίντεο της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ανέλυσε συνοπτικά το όραμα της για τον Δήμο Βέλου-Βόχας δίνοντας το δικό της στίγμα και καλώντας τους συνδημότες και τις συνδημότισσες της, στις 8 Οκτωβρίου «να βγάλουν Δήμαρχο» ψηφίζοντας τον Θανάση Μανάβη!

 «Είμαι η Ελευθερία Παπαλέκα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ζευγολατιό. Σε έναν τόπο που πραγματικά λατρεύω. Πήγα στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο Ζευγολατιού. Έπαιξα στην πλατεία του Φοίνικα, στην πλατεία του Ηρώου, πέρασα τα καλοκαιρία μου στο Βραχάτι, στο Άφρικα, στο Classic. Ζω εδώ κατ’ επιλογήν. Όμως, τώρα τελευταία κάτι δεν μου αρέσει στον τόπο μου, στον Δήμο μου. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για εσάς», αναφέρει χαρακτηριστικά η φαρμακοποιός από το Ζευγολατιό και τονίζει:

«Θέλω να διώξω το σκοτάδι που μας περικυκλώνει. Θέλω έναν Δήμο φωτεινό. Καθαρό, φιλόζωο, φιλόξενο και γιατί όχι, έναν Δήμο ευρωπαϊκό! Θέλω έναν Δήμο με νερό. Όλα αυτά οραματιζόμαστε και έχουμε τον τρόπο και την όρεξη να πραγματοποιήσουμε όλοι εμείς, οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ με επικεφαλής τον Θανάση Μανάβη. Εμείς, οι άνθρωποι του Συνδυασμού μας, σας κοιτάζουμε με καθαρό βλέμμα…»

«Και σας λέμε, στις 8 Οκτώβρη, ψηφίζουμε Θανάση Μανάβη, βγάζουμε Δήμαρχο!», καταλήγει η κυρία Παπαλέκα!

·         Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/eleftheria.papaleka/videos/1434003153836721/

·         Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης της κυρίας Παπαλέκα:

Φίλες και φίλοι, κάποιοι με γνωρίζετε, κάποιοι όχι.

Είμαι η Ελευθερία Παπαλέκα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ζευγολατιό. Σε έναν τόπο που πραγματικά λατρεύω. Πήγα στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο Ζευγολατιού. Έπαιξα στην πλατεία του Φοίνικα, στην πλατεία του Ηρώου, πέρασα τα καλοκαίρια μου στο Βραχάτι, στο Africa, στο Classic.

Ζω εδώ κατ’ επιλογήν. Όμως, τώρα τελευταία κάτι δεν μου αρέσει στον τόπο μου, στον Δήμο μου. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για εσάς.

Θέλω να διώξω το σκοτάδι που μας περικυκλώνει. Θέλω έναν Δήμο φωτεινό. Καθαρό, φιλόζωο, φιλόξενο και γιατί όχι, έναν Δήμο ευρωπαϊκό!

Θέλω έναν Δήμο με νερό. Όλα αυτά οραματιζόμαστε και έχουμε τον τρόπο και την όρεξη να πραγματοποιήσουμε όλοι εμείς, οι άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ με επικεφαλής τον Θανάση Μανάβη.

Εμείς, οι άνθρωποι του Συνδυασμού μας, σας κοιτάζουμε με καθαρό βλέμμα.

Και σας λέμε, στις 8 Οκτώβρη, ψηφίζουμε Θανάση Μανάβη, βγάζουμε Δήμαρχο!