Τε. Μάι 22nd, 2024

Eυρωψηφοδέλτια: Τη Δευτέρα ανακοινώνεται της ΝΔ 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει τις απο φάσεις του για τα τελευταία ονόματα στην «γαλάζια» λίστα που θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Ωδείο Αθηνών, ενώ θα σηκώσει το βάρος των περιοδειών με στόχο να αναδειχθεί η κυβερνητική πολιτική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών αλλά και της ευρωπαϊκή πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ανακοίνωση των τελευταίων ονομάτων για την γαλάζια ευρωλίστα θα ξεκινήσουν οι νέες περιοδείες με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, αλλά και αρκετούς υπουργούς και βουλευτές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχτεί τις απαραίτητες εισηγησεις από τους συνεργάτες του και θα λάβει τις αποφάσεις του για τα ονόματα τα οποία φαίνεται πως «κλειδώνουν» για το ευρωψηφοδέλτιο.

Θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην προβολή του έργου της κυβέρνησης από το 2019 και μετά αλλά και στα όσα έγιναν και βελτιώθηκε επί του πρακτέου η καθημερινότητα των πολιτών. Μέτρα όπως η μόνιμη ενίσχυση του εισοδήματων, η αύξηση του μέσου και κατώτατου μισθού αλλά και γενικότερα η βελτίωση της εικόνας της ελληνικής οικονομίας.

Από την Πειραιώς και το Μέγαρο Μαξίμου δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και στη Μακεδονία εκτός από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του Καβαλιώτη Βουλευτή και πρώην υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου να τεθεί επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα της ΝΔ.

Επίσης ενδεικτική είναι και η επιλογή αρκετών βουλευτών από την επαρχία οι οποίοι είναι μέρος της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος.

Από την κυβέρνηση σχολιάζουν πως καμία πρόκληση της αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη την ώρα που ακολουθείται ρητορική τοξικότητας και θεωρίες συνομωσίας που υιοθετούνται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση.