Τε. Μάι 25th, 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ: “ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ”

Κοινοποίηση ειδήσεων

“ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ”
Παρέμβαση: Γιώργου Πιέτρη

Οταν ανακοίνωσα στους φίλους μας ότι θα εμπλακώ για πρώτη μου φορά ενεργά στα δημοτικά πράγματα, δέχθηκα μεγάλη επίθεση απο όλους σχεδόν.
Στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες “απαγορεύται” να έχουν ρόλο στα πράγματα ακόμα και για την πόλη στην οποία ζούν και στην οποία έχουν βάση όλα τα όνειρα τους.
Εξάλλου επιχειρηματίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Ελλάδα της οικονομικής και αξιακής κρίσης για τους πολλούς σημαίνει, διαπλοκή, συμφέροντα ακόμα και λαμογιά.
Η κρίση επηρρέασε τους πάντες και δεν γλυτώσαμε ούτε εμείς απο αυτή. Μας γονάτισε και μας έφτασε στο χείλος του γκρεμού αλλά χάρη στην προσπάθεια της οικογένειας και των ηρωϊκών μας συνεργατών, δόξα τον Θεό, αντέξαμε την μπόρα του καιρού.
Με την θετική εμπειρία που άφησαν τα λάθη μας χαράξαμε την νέα ελπιδοφόρα πορεία για το μέλλον.
Προχωράμε, μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους-συνεργάτες όλοι τους Κορίνθιοι, στα επόμενα βήματα με πολύ αισιοδοξία για το μέλλον, με γνώση, με σύνεση και σεβασμό σε όλους.
Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε Κορίνθιοι και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα.
Η πόλη αυτή και οι άνθρωποι της μας στήριξαν απο το πρώτο κιόλας βήμα, μας βοήθησαν, μας ανέχθηκαν κάποιες φορές και προσπάθησαν να μην αδικήσουν τις επιχειρηματικές μας προσπάθειες.
Οτι έχουμε καταφέρει το οφείλουμε στους Κορίνθιους πατριώτες μας.
Ηλθε η ώρα να τους ανταποδώσουμε στην πόλη αυτή, όσα μας έμαθε η ζωή και ο σκληρός χώρος των επιχειρήσεων.
Να το ανταποδώσουμε με κοινωνική προσφορά.
Δεν μπορούσα να γυρίσω την πλάτη μου στο προσκλητήριο που έλαβα απο ανθρώπους που μπορούν να πάνε ψηλά και μακριά την Κόρινθο.
Απο ανθρώπους με ήθος, γνώση και ικανότητες.
Είμαι παρών λοιπόν.
Κόντρα λοιπόν στην ουδετερότητα και τα οφέλη του να τα έχεις καλά με όλους και να περνάς λάθρα τις δουλειές σου, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να βοηθήσω την αγαπημένη πόλη όλων μας.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι Κορίνθιοι για να πάμε μπροστά. Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν είναι εχθρός.
Μας συνδέει η ίδια η ζωή και αυτή η μοναδική αίσθηση του να είσαι ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ.
Μία αίσθηση που την χάνουμε στην καθημερινότητα με τα προβλήματα και τις μικρότητες μας αλλά είναι αυτή που χιλιάδες χρόνια κρατά αυτή την πόλη στην πρώτη γραμμή της ιστορίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ
Επιχειρηματίας-Κορίνθιος