Τρ. Αυγ 9th, 2022

Kορινθία: Oι επιθέσεις με τις πέτρες στην Εθνική Οδό επέστρεψαν – Μπαράζ συλλήψεων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Kορινθία: Oι επιθέσεις με τις πέτρες στην Εθνική Οδό επέστρεψαν!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, δύο (2) περιπτώσεις φθορών σε οχήματα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών.

Για τις υποθέσεις αυτές, προσήχθησαν χθες (23.12.2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, ενώ κατηγορείται ακόμη ένας (1) ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Επιπλέον, για τις ίδιες υποθέσεις, συνελήφθησαν, χθες (23.12.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 68 και 27 ετών, αντίστοιχα και δύο (2) γυναίκες, ηλικίας, 57 και 24 ετών, αντίστοιχα, οι έχοντες την επιμέλεια των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας αυτών, ενώ κατηγορείται ακόμη ένας (1) 46χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ανήλικοι, χθες (23.12.2019) το μεσημέρι, στο 94,5 χιλιόμετρο Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα, διαταράσσοντας την ασφαλή και ομαλή λειτουργία της οδού και προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί πριν από 2 μήνες, όταν ‘αγνωστοι έριξαν πέτρες και προκάλεσαν ζημιές σε 5 Ι.Χ και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Για τις ανωτέρω περιπτώσεις, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου μια 52χρονη.