Σα. Απρ 20th, 2024

Κοντά στην εξάρθρωση της συμμορίας του Κάμπου Ηλείας η Αστυνομία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/02), αστυνομικοί της Ηλείας εντόπισαν το αυτοκίνητο με τους πέντε επιβαίνοντες που κινούταν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου και δεν σταμάτησε σε έλεγχο, για να ξεκινήσει στη συνέχεια καταδίωξη στο ύψος της Κάτω Αχαΐας κατά την οποία ένας από αυτούς άνοιξε πυρ.

Οι αστυνομικοί της Ηλείας έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία, που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και εξάρθρωση της συμμορίας. Οι Αρχές, με τα όποια μέσα διαθέτουν, είναι διατεθειμένες να περιορίσουν στο ελάχιστο την παραβατικότητα.

Συνάντηση με πρωτοβουλία του αστυνομικού διευθυντή

Στο μεταξύ με πρωτοβουλία, του αστυνομικού διευθυντή Ηλείας, Σωτήρη Παπασωτηρίου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/02) συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά. Σε αυτήν συμμετείχαν αξιωματικοί του Α.Τ., ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, και η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας.

Ο αστυνομικός διευθυντής -σύμφωνα με πληροφορίες- ενημέρωσε αναλυτικά για το πώς λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή, για τις περιπολίες που γίνονται και μάλιστα πολλές φορές με ΙΧ με συμβατικές πινακίδες, καθώς και τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών. Η συνάντηση  έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν «άκρως διαφωτιστική», όπως ειπώθηκε από τον δήμαρχο και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βάσω Καραλάγα, και τα μέλη του Δ.Σ.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή ήταν ο λόγος να μην υποστηριχθεί στη συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας η πρόταση για φύλαξη της Ανδραβίδας από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Πηγή: patrisnews.com