Τρ. Ιούν 28th, 2022

L-Medical Λουτρακίου: Test κορονοϊού κατ’ οίκον σε όλη την Κορινθία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε μόλις ένα λεπτό, πραγματοποιείται η εξέταση για να διαπιστωθεί αν κάποιος νοσεί από κορονοϊό ή όχι. Στην εξέταση αυτή, που γίνεται με μεγάλη ασφάλεια και δεν είναι καθόλου επίπονη, η μέθοδος που ακολουθείται και είναι εγκεκριμένη από τον ΠΟΥ, είναι με ρινοφαρυγγικό και στοματικοφαρυγγικό επίχρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι test κορονοϊού κατ’ οίκον, πραγματοποιείται από το L Medical Λουτρακίου σε όλη την Κορινθία, από ειδικευμένο προσωπικό, το οποίο έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο της γραμματείας του L-Medical, στο τηλ. 2744026400.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τη διαδικασία που ακολουθείται βήμα – βήμα, για τη λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, με σκοπό τη διενέργεια μοριακού τέστ (PCR):

Ο ειδικά εκπαιδευμένος νοσηλευτής, φτάνει στο σπίτι όπου βρίσκεται ασθενής με υποψία νόσου COVID-19

Ο νοσηλευτής λαμβάνει από τον ασθενή ρινοφαρυγγικό επίχρισμα με τη βοήθεια ειδικού στειλεού.

Τα δείγματα τοποθετούνται στη συνέχεια σε κωδικοποιημένα ειδικά σωληνάρια με υλικό μεταφοράς.

Μετά τη λήψη του επιχρίσματος του ασθενή, ο νοσηλευτής τα μεταφέρει τα ληφθέντα δείγματα στο Εργαστήριο Αναφοράς για τον κορωνοϊό, το οποίο θα εξάγει αποτελέσματα για το έαν ο ασθενής είναι τελικά φορέας της νόσου COVID-19.

Με φωτογραφίες από το intimenews.gr