Πα. Δεκ 8th, 2023

Λουτράκι: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε χτες η Γενική Συνέλευση των μελών του Αθλητικού Ομίλου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ “, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.


Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησε ο Βουλευτής της ΝΔ Νομού Κορινθίας κ., Δήμας Χρίστος. Το παρών επίσης έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σακελλαρίου, οι οποίοι ψήφισαν αφού είναι οι ίδιοι παλιοί αθλητές του Σωματείου και μέλη του.

Πρώτος μίλησε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία στη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί από το Σώμα και κάλεσε τους γονείς να σπρώξουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Βουλευτής κ. Δήμας, ο οποίος τόνισε το σημαντικό έργο του Ομίλου και την προσφορά του στην κοινωνία


Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Λαζαρίδης Γιάννης, ιστορικό μέλος του Ποσειδώνα, ο οποίος δεν ξέχασε τον επί σειρά φίλο και συνεργάτη του , τον αείμνηστο Πρόεδρο επί μισό αιώνα περίπου Βλάση Φίλη.

Ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, όπως και έγινε !

 

 

 Ο νυν Πρόεδρος κ. Γεωργίου Χαράλαμπος αναφέρθηκε επίσης στον εκλιπόντα πρόεδρο Βλάση Φίλη και στη συνέχεια μίλησε για το έργο του Συλλόγου. Τις χαρές, τις επιτυχιές των τμημάτων και των αθλητών/αθλητριών τους, τις δυσκολίες, τις χορηγίες, την Πολιτεία.
Ο Δήμος βοηθά είπε ο κ. Γεωργίου, ίσως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Στηλίτευσε όμως την παντελή απουσία της περιφέρειας Πελοποννήσου που δεν έχει επιχορηγήσει το Σωματείο, αν και το κάνει σε άλλους συλλόγους και σωματεία όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

 Τέλος παρουσίασε στον οικονομικό απολογισμό και ζήτησε να ψηφιστεί από το Σώμα.