Τε. Ιούν 29th, 2022

Mαζί με τον Αννίβα Παπακυριάκο και η Ιωάννα Μασούρη από το Βέλο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ακόμη μία   υποψηφιότητα για τον Αννίβα Παπακυριάκο από το Βέλο. Η Ιωάννα Μασούρη ενισχύει το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης!!!

΄΄ Χάρη στην καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, μπορώ ν’ ακούσω και να συζητήσω για τα προβλήματα που και έχει ο Δήμος μας, αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την επίλυσή τους.

Τώρα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία με τον Αννίβα Παπακυριάκο, να βοηθήσω ενεργά.

Πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών.

Ο συνδυασμός του Αννίβα Παπακυριάκου απαρτίζεται από πολύ αξιόλογα άτομα, μία ομάδα η οποία έχει τη θέληση, τη διάθεση και φυσικά μπορεί να δώσει πολλά στο Δήμο μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά και φυσικά αποδέχτηκα την πρόταση του Αννίβα Παπακυριάκου να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου το ψηφοδέλτιο της ΄΄Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης΄΄ στις εκλογές του Μαϊου!!!

Γεννήθηκα στο Βέλο το 1968, στο οποίο και μεγάλωσα.

Σύζυγός μου είναι ο Αντώνης Νικολιδάκης προγραμματιστής-αναλυτής Η/Υ και είμαι μητέρα του Χρήστου-Μάριου, μαθητή Λυκείου.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Βέλου και μετά πήγα στην Αθήνα όπου πήρα το πτυχίο μου ως προγραμματίστρια Η/Υ και στη συνέχεια στις δημόσιες σχέσεις.

Εργάστηκα στα κεντρικά γραφεία δύο μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών για πάνω από 20 χρόνια, στη διαχείριση ασφαλιστικών συμβολαίων και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το 2010 επέστρεψα με την οικογένειά μου, στον τόπο που μεγάλωσα και αγάπησα.

Βάσει των εμπειριών μου, αποφάσισα το 2013 να ανοίξω στο Βέλο το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο το οποίο διατηρώ έως σήμερα.

Ιωάννα Μασούρη

Ασφαλιστικό Γραφείο

Βέλο΄΄