Πε. Απρ 25th, 2024

Make A Wish: Ο 6χρονος Αναστάσης από την Τήνο «έγινε» για λίγο αστυνομικός (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο 6χρονος Αναστάσης από την Τήνο «έγινε» για λίγο αστυνομικός 

Όταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις. Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Η ευχή ενός εξάχρονου αγοριού από την Τήνο να γίνει για λίγο αστυνομικός εκπληρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, μετά από σχετικό αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).

Ο Αναστάσης θαυμάζει τους αστυνομικούς! Γοητεύεται από την εξουσία και τη δύναμή τους. Μα κυρίως, γοητεύεται από την ικανότητά τους να «πιάνουν» τους κακούς και τους κλέφτες. Η ευχή του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να γίνει αστυνομικός! Ένας αστυνομικός που θα βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος. Ήθελε να τιμωρήσει τους κακούς και να παλέψει για κάθε τι καλό. Με το ίδιο πάθος που «τιμώρησε» τη ασθένεια και με την ίδια δύναμη που παλεύει καθημερινά για να τη νικήσει, ντύθηκε αστυνομικός και «ρίχτηκε» στη μάχη.

Με τον αυθορμητισμό και την ορμητικότητα που τον διακατέχει μοιράστηκε την πιο βαθιά του επιθυμία ώστε το όνειρο του να γίνει πραγματικότητα. Έτσι έλαβε μια απρόσμενη πρόσκληση από την αστυνομία της Τήνου. Μία πρόσκληση που θα τον οδηγούσε όλο και πιο κοντά στο όνειρό του! 

Ο μικρός Αναστάσης «μεταμορφώθηκε» για μερικές ώρες σε αστυνομικό, φόρεσε τη στολή του σώματος και μαζί με τους «συναδέλφους» έπιασαν κάποιους παραβάτες, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου, μέσα σε ένα λεωφορείο στο οποίο ήταν και όλοι φίλοι και συμμαθητές! 

Η Ελληνική Αστυνομία, ανταποκρίνεται πάντα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, σε ανάλογα αιτήματα για να προσφέρει χαρά σε παιδιά ώστε να εκπληρωθούν όλες τους οι ευχές.

Τόσο η οικογένεια του όσο και ο ίδιος έδειχναν απίστευτα χαρούμενοι και αρκετά συγκινημένοι γι αυτή  την πραγματοποίηση της έκπληξης. Χιλιάδες συναισθήματα πλημμύρισαν κοιτάζοντας τα μάτια του Αναστάση, είχε την ευκαιρία να φορέσει τη στολή, να φωτογραφηθεί με τα περιπολικά και τους συναδέλφους του. 

Στην συνέχεια του έκαναν μια εκδήλωση με δωράκια από φίλους και στην συνέχεια του έστειλαν ένα game room στο σπίτι.

Φυσικά, η αστυνομία σε συνεργασία  με το «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) είχε ετοιμάσει και τα κατάλληλα δώρα στον νέο της αστυνομικό. Ο Ανάστασης τα άνοιξε όλα με ανυπομονησία, έσβησε την τούρτα του παρέα με τους αγαπημένους συμμαθητές και συγγενείς και του πρόσφεραν ένα Game Room στο σπίτι. Μια ημέρα που δύσκολα θα ξεχάσει…

Η οικογένεια μέσω του Cyclades24.gr, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτή την έκπληξη. ‘’Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν και μας δώσανε περισσότερη χαρά στην χαρά του παιδιού μας…Η Παναγία μας πάντα κοντά μας….Να μας προσέχει και να μας χαρίσει απλόχερα υγεία και ευτυχία… Σας ευχαριστώ θερμά όλους σας… Και ακόμη περισσότερο το Make a wish και την Ελληνική αστυνομία.