Δε. Ιούλ 22nd, 2024

Mare West: Εξοπλιστείτε για το 2020 με μεγάλες προσφορές!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξοπλιστείτε για το 2020 με μεγάλες προσφορές!

13 Ιανουαρίου – 29 Φεβρουαρίου

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, 11.00 – 19.00

(Κόρινθος, 9 Ιανουαρίου 2020): Το 2020 το στυλ, οι εντυπωσιακότερες εκπτώσεις και τα καλύτερα brands της αγοράς ανανεώνουν το ραντεβού τους στο Mare West! Με τόσο μεγάλες προσφορές εσείς μπορείτε να λείπετε;

Τα αγαπημένα σας H&M, LC Waikiki, Celestino, Womens’ Secret, American Starts, Achilleas & Funky Buddha σάς περιμένουν με τις καλύτερες τιμές στις χειμερινές τους συλλογές. Οι κορυφαίοι του αθλητισμού Nike & Decathlon σάς υποδέχονται για να καλύψουν κάθε σας αθλητική ανάγκη, τα trendy αξεσουάρ La Bijouagie και Gregio, υπόσχονται να ανανεώσουν τα look σας με δημιουργικές πινελιές και το Rouge σάς εξοπλίζει με ό,τι χρειάζεστε για να βγάλετε τον πιο όμορφο εαυτό σας το 2020. Ταυτόχρονα, μοναδικές προσφορές στα πιο καλαίσθητα είδη σπιτιού σάς υποδέχονται στο English Home για να ανανεώσετε τον αγαπημένο σας χώρο.

Όπως πάντα, η βόλτα στο MARE WEST είναι κάτι πολύ περισσότερο από αγορές! Είναι ατελείωτο παιχνίδι στην πρότυπη παιδική χαρά, είναι δραστηριότητες για όλους στο ολοκαίνουργιο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής 7000 τ.μ., είναι στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στους χώρους εστίασης του εμπορικού και φυσικά πολλή διασκέδαση στο πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας Volta Fun Town.

Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε παρέα τη νέα χρονιά με χαμόγελα και θετική διάθεση και να κάνουμε την καλή χρονιά ακόμα καλύτερη, στο Mare West!

Για τις καλύτερες εκπτώσεις στα αγαπημένα σου brands μην πας μακριά… σε περιμένουμε στο Mare West!

MARE WEST, μην πας μακριά…

Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00 Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 Parking: 800 δωρεάν θέσεις Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής: 7000τ.μ. με πίστα skateboard, pump track, τοίχο αναρρίχησης, χώρο πικ-νικ, υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και ποδηλατόδρομο Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα Parking ποδηλάτων Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST
www.marewest.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 27410 25374