Πε. Φεβ 22nd, 2024

ΜΕ ΒΡΑΥΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΜΕ ΒΡΑΥΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Η διοίκηση του Άρη Κορίνθου θέλοντας ευχαριστήσει τα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά που πέρασε ξέροντας ότι έδωσαν έναν αγώνα σκληρό ,έναν αγώνα που πολλές φορές τα κορίτσια έφτασαν και υπερέβαλλαν τον εαυτόν τους ,έναν αγώνα που τα κορίτσια έπαιξαν με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητας , έναν αγώνα που στο τέλος τους έδωσε την χαρά της παραμονής στην Β εθνική κατηγορία σε έναν πολύ σκληρό όμιλο ,τους παρέθεσε γεύμα στο κέντρο Χάραμα στην Αρχαία Κόρινθο όπου διασκέδασαν και χόρεψαν.

Συγχρόνως η διοίκηση βράβευσε τέσσερις αθλήτριες που ήταν στο ξεκίνημα της ομάδας του Άρη την δεκαετία του 1980 .

Οι κοπέλες που τίμησε ο Άρης ήταν η Αναστασία Λουκά η οποία έχει πετύχει και το πρώτο γκολ της Εθνικής ομάδας το 1990 με αντίπαλο την Ταιβάν , η δικηγόρος Σοφία Χαλκιώτη μέλος και της Εθνικής ομάδας ,η Γιώτα Ανδρουτσοπούλου η οποία είχε παίξει στον Άρη μετά στην Αίγινα και με την ομάδα της Αίγινας στο Champion Leauge γυναικών στην Λευκορωσία και στις Εθνικές ομάδες και η οποία μετά από απουσία αρκετών ετών επανήλθε φέτος με την ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής παρότι είναι μητέρα δύο παιδιών !!!!! και τέλος την Ρούλα Τηνιακού.

Επίσης τίμησε τον Γιάννη Ναυτόπουλου παλαιό παράγοντα του Αρη Κορίνθου ο οποίος είναι ενεργό μέλος της ΕΠΣ Κορινθίας και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του. Για όσα κορίτσια θέλουν οι προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι τέλος του μήνα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στο στάδιο στις 19,00. Καλό καλοκαίρι.