Σα. Δεκ 2nd, 2023

Νεκρός ανασύρθηκε ο αεροπτεριστής που έπεσε σε χαράδρα στην Επίδαυρο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δυστυχώς νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς με ομάδα φίλων του και για άγνωστο λόγο κατέπεσε σε δύσβατη ορεινή περιοχή και σε χαράδρα 150 μέτρων σε περιοχή της Επιδαύρου στην Αργολίδα.

Ο άτυχος άνδρας που κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά του ανασύρθηκε έπειτα από επιχείρηση της πυροσβεστικής και της ΕΟΔ στην περιοχή Αγιος Σπυρίδωνας, μεταξύ Παλαιάς Επιδαύρου και Κολιακίου στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Γάλλο 55 χρονών, ο οποίος κατά την πτώση του χτύπησε στο κεφάλι πολύ σοβαρά.

Στην επιχείρηση συμμετείχε και ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ενώ συνολικά συνεργάστηκαν περισσότεροι από 40 άνδρες, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης, του ΕΚΑΒ, της αστυνομίας και εθελοντές, για να ανασύρουν τον θανάσιμα τραυματισμένο άνδρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή όπου απογειώνονται οι αεροπτεριστές, μια απότομη πλαγιά στο Κολιάκι, πνέουν δυνατοί άνεμοι που ξαφνικά αλλάζουν κατεύθυνση και πιθανόν να συνέβη κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να διπλώσει το αλεξίπτωτο του 55 Γάλλου και καταπέσει στην χαράδρα και να βρει φρικτό θάνατο.   

www.argolikeseidhseis.gr