Σα. Ιούλ 13th, 2024

O Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ  Γεώργιος Φερετζάνης στη συγκέντρωση των αγροτών στο Ζευγολατιό Κορινθίας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ  Γεώργιος Φερετζάνης παραβρέθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας στη συγκέντρωση που είχαν οι αγρότες της περιοχής, άκουσε τα προβλήματα που έθεσαν οι αγρότες και που υπάρχουν στην περιοχή.

Μιλώντας τόνισε ότι ο ΕΛΓΑ εχθές αποζημίωσε με  ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς 35.000 παραγωγών σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικά για τους παραγωγούς της Κορινθίας, έγιναν καταβολές αποζημιώσεων συνολικού ύψους σχεδόν 4 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπου 1.500 δικαιούχους, προσεχώς θα ολοκληρωθεί δε ο έλεγχος των πορισμάτων των υπολειπόμενων δικαιούχων, προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση που τους αναλογεί στην επόμενη πληρωμή του Οργανισμού. Tα τελευταία τρία χρόνια ο ΕΛΓΑ έχει πληρώσει περίπου 1 δις σε αποζημιώσεις για τις ζημιές που έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα.

Με ενδιαφέρον άκουσε και τα προβλήματα και τα παράπονα που έχουν οι αγρότες της περιοχής για το θέμα των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ που οι εκτιμήσεις όπως δήλωσαν οι αγρότες είναι πολύ χαμηλές.

Oι εκτιμήσεις από τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ να βγουν από το χωράφι από το σημείο που κάνουν τον έλεγχο με ένα tablet, και όχι μετά από καιρό.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι IMG_20230223_212414.jpg

www.korinthostv.gr

www.korinthostv.gr

www.korinthostv.gr