Τρ. Μάι 21st, 2024

O Βασίλης Δομετίου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμμαχία Νέων Σικυωνίων”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την εμπιστοσύνη και την στήριξή του στην Συμμαχία Νέων Σικυωνίων ανανεώνει ένας επιχειρηματίας με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση:

Ο Βασίλης Δομετίου γεννήθηκε το 1981, μεγάλωσε και ζει στην Αρχαία Σικυώνα. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο) ως Τεχνολόγος γεωπόνος και από το 2006 ασχολείται επαγγελματικά με έργα πρασίνου και απολυμάνσεις – απεντομώσεις.

Από το 2014 ασχολήθηκε ενεργά με την αυτοδιοίκηση μέχρι και σήμερα. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος καθαριότητας την περίοδο 2014-2015, αντιδήμαρχος οικονομικών τα έτη 2017-2018, αντιδήμαρχος οικονομικής ανάπτυξης και προγραμματισμού το 2020 και από το 2021 έως και σήμερα υπηρετεί και πάλι ως αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Όπως ο ίδιος τονίζει, αποφάσισε να συμμετέχει στη Συμμαχία Νέων Σικυωνίων «με επικεφαλής τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο στις δημοτικές εκλογές του 2014 γιατί διέκρινα εργατικότητα και πείσμα για την ένταξη μεγάλων έργων στην πόλη και στα χωριά μας, αλλά και για την άμεση εξυπηρέτηση και σοβαρότητα στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών.

Συνεχίζω να ανήκω σε αυτή την πλατιά Συμμαχία και αισθάνομαι τιμή και περηφάνια που και με την δική μου συμμετοχή ολοκληρώθηκαν, ολοκληρώνονται και δημοπρατούνται έργα μεγάλης σημασίας για τον τόπο μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Συμμετέχω και στηρίζω την Συμμαχία Νέων Σικυωνίων και τον Σπύρο Σταματόπουλο γιατί θέλω και μπορώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, στην υλοποίηση του προγράμματος μας και στην επίλυση όποιων προβλημάτων μάς θέτουν κάθε φορά οι συμπολίτες μας».

Βασίλη, καλώς βρεθήκαμε και πάλι στην κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας και την ανάπτυξη του δήμου Σικυωνίων! Καλό αγώνα και καλή επιτυχία! Συμμαχία Νέων Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος