Σα. Φεβ 24th, 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Ιερά Οδό -Νταλίκα συγκρούστηκε με δύο ΙΧΕ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ. Νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο ΙΧΕ παρασύροντας στο θάνατο δύο ανθρώπους. Πρόκειται για δύο

άντρες που ανασύρθηκαν από το ένα όχημα και όπως έγινε γνωστό κατέληξαν λίγο μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Αττικό». Διασωληνωμένη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μία γυναίκα που επέβαινε στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση, καθώς από τις 5.40 που σημειώθηκε το δυστύχημα έκλεισαν οι δύο λωρίδες της Κηφισού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, σύμφωνα με μαρτυρίες καθώς η νταλίκα που βρισκόταν στο ρεύμα ανόδου από Πειραιά, ισοπέδωσε τη διαχωριστική νησίδα και βρέθηκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας σφοδρότατη διαδοχική σύγκρουση.

Χρειάστηκε να σπεύσει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων από τα δύο αυτοκίνητα. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.