Τρ. Αυγ 9th, 2022

Συνάντηση Α. Τσίπρα με πληγέντες κατοίκους – «Κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την τρίωρη συνάντηση που είχε με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά, όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter, τονίζοντας ότι «κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί».

«Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, σχεδόν τριών ωρών, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας: «Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί».

 

 Εν τω μεταξύ, αύριο Τρίτη στις 11.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και την συμμετοχή του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργού Υποδομών, της περιφερειάρχη Αττικής, των δασαρχών της Αττικής, των γενικών διευθυντών της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, των αρμοδίων γενικών γραμματέων και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την σύσκεψη ο κ. Τσίπρας θα προβεί σε δηλώσεις.