Δε. Δεκ 4th, 2023

Θανάσης Μανάβης: Δήμαρχε δείχνεις το αληθινό σου πρόσωπο…

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απάντηση στην προσωπική και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο επικεφαλής της μειοψηφίας στον δήμο Βέλου-Βόχας, Θανάσης Μανάβης, απο τον δήμαρχο κ.Αννίβα Παπακυριάκο.

ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

“Κύριε” Παπακυριάκο,

Μέχρι σήμερα σε αντιμετώπισα με απόλυτο σεβασμό για την θεσμική ιδιότητα που κατέχεις.
Δεν έχει υπάρξει, ούτε λέξη μα ούτε και πράξη μου, που να έχει θίξει την προσωπικότητά σου, την επαγγελματική και οικογενειακή σου αξιοπρέπεια.

Εσύ επέλεξες τον ολισθηρό δρόμο της χυδαίας προσωπικής επίθεσης εναντίον μου. Με απαξιωτικά και χυδαία υπονοούμενα.

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Ο Θανάσης Μανάβης όταν μπήκε στον χώρο της αυτοδιοίκησης μπήκε με δικά του λεφτά χωρίς να χρωστά ΕΝΑ ΕΥΡΩ σε κανένα. Εγώ, η οικογένειά μου και το ευρύτερο συγγενικό μου περιβάλλον, μοχθούμε και όπου μπορούν, βοηθούμε.

Αυτό το “κενό” ή το “τίποτα”, φτιάχθηκε με προσωπικό ιδρώτα και πολλή δουλειά. Και συνεχίζεται και η δουλειά και ο καθημερινός ιδρώτας, γιατί δεν ζούμε από κανέναν άλλο, ούτε έχουμε καμία αντιμισθία.

Η χυδαία προσωπική επίθεση σου σε μένα δείχνει τον πανικό σου και σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις το προσωπείο του καλού παιδιού και να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο.
Δεν θα σε ακολουθήσω στην χυδαιότητα.

Είναι πάντως καλύτερη η δική μου “αδυναμία” παραγωγής λόγου, από τα δικά σου όμορφα λόγια που ήταν του αέρα και 8 χρόνια κατέστρεψαν τον δήμο Βέλου-Βόχας.
Η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε, όπως ξέρεις πολύ καλά.
Αυτά για την ώρα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ