Με νίκες συνέχισαν το Σάββατο στο Ξυλόκαστρο τα τμήματα μας όπου οι νέοι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου 1928 επιβλήθηκαν του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με σκορ 3-0 για τη 14η αγωνιστιική των Πρωταθλημάτων υποδομών Κορινθίας, ενώ

Άτυχος στάθηκε ο Αστέρας στον αγώνα του στην Νεμέα με αντίπαλο τον τοπικό Παννεμεατικό, αφού δέχτηκε τέρμα στο 91’ και ηττήθηκε με 1 – 0, ενώ προηγούμενα είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες να πετύχει εκείνος τέρμα. Έτσι σπαταλήθηκαν άλλοι τρεις βαθμοί, ή τουλάχιστον ο ένας, αυτός της ισοπαλίας.

Άστραψε και βρόντηξε ο δημαρχος Άργους Μυκηνών κατά των αγροτών της Θεσσαλίας που εκ του ασφαλούς, όπως τόνισε, κάνουν κινητοποιήσεις αυτή την περίοδο που δεν έχουν παραγωγή.

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου, παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 195η Επέτειο της Α’ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων, στη Νέα Επίδαυρο.

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

 Δείτε όλα τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων και στους 2 ομίλους της Γ΄Κατηγορίας Κορινθίας - Εύκολα ο Εθνικός Ξυλοκέριζας με 1-8 το ΑΟ Σολομού

είτε όλα τα αποτελέσματα και την Αναλυτική βαθμολογία της B΄Κατηγορίας Κορινθίας 

  Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας στην αίθουσα "ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ" στη Γράνα Ζευγολατιού.

Στο βάθος η κατάσταση είναι πιο δύσκολη για την Ελλάδα.

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Πρωτάθλημα Νέων: Ο Ηρακλή Ξυλοκάστρου επιβλήθηκε με  3-0 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου

Πρωτάθλημα Νέων: Ο Ηρακλή Ξυλοκάστρ...

23 January 2017

Με νίκες συνέχισαν το Σάββατο στο Ξυλόκαστρο τα τμήματα μας όπου οι νέοι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου 1928 επιβλήθηκαν του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με...

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 1 – 0 στην Νεμέα

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 1 – 0 στην Νε...

23 January 2017

Άτυχος στάθηκε ο Αστέρας στον αγώνα του στην Νεμέα με αντίπαλο τον τοπικό Παννεμεατικό, αφού δέχτηκε...