Δε. Ιούν 24th, 2024

Ανοιχτή επιστολή των 15 πρώτων Υποψηφίων του Συνδυασμού του Βαγγέλη Ανδριανάκου «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν αν η Νεμέα θα τραβήξει μπροστά ή αν θα μείνει στάσιμη, αδρανής και υποβαθμισμένη.  Είναι επίσης σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήραΔεν ψηφίζουμε κόμματα και η στήριξη και η ανάδειξη προσώπων ως επικεφαλής, όπως και η ψήφος μας, θα είναι μίαδιαδικασία ευθύνης απέναντι σε μας τους ίδιους και τον τόπο μας.
Ο Δήμος Νεμέας, χρειάζεται σήμερα έναν δήμαρχο με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκησησοβαρό, δραστήριο και εργατικό, που θα ενώνει και δεν θα διχάζει, που θα θέτει ως προτεραιότητά του το κοινό καλό, που θα επιδιώκει τη συνεργασία και τη συναίνεση, την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής: υπηρέτησε και υπηρετεί έως σήμερα, από οποιαδήποτε θέση κι αν βρέθηκε, με σοβαρότηταεργατικότητατιμιότητα και πολιτικό πολιτισμό  την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι γνωστή η διαδρομή του, η εμπειρία του και η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία όχι μόνο της Νεμέας αλλά και της Κορινθίας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ λοιπόν τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟ στην υποψηφιότητά του για Δήμαρχο Νεμέας και συστρατευόμαστε μαζί του,  ανακοινώνοντας τη συμμετοχή μας  στο συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»ένα συνδυασμό ανεξάρτητο από κομματικές περιχαρακώσεις, αγκυλώσεις και προκαταλήψεις ετώνΈνα συνδυασμό με σχέδιο για τον Δήμο μας, που φτιάχτηκε από τα καθημερινά μας βιώματα αλλά και τη δική σας γνώμη,  από τις συζητήσεις μας μαζί σας και τις κοινές μας εμπειρίες. Ένα συνδυασμό, που θα δημιουργήσει σταθερές βάσεις για μια νέα πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Νεμέας. 

Τιμείστε μας με την ψήφο σας και δώστε μας τη δυνατότητα να δουλέψουμε με ανιδιοτέλειαυπευθυνότητασεβασμό  και κυρίως με την αγάπη που διαθέτουμε όλοι για τη Νεμέα – για ένα Δήμο σύγχρονο, δυνατό, κοινωνικά δίκαιο, αναπτυξιακά δυναμικό, πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα. 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» :

1.- ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ του Σωτηρίου

2.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Δημητρίου

3.- ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ του Δημητρίου

4.- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ του Κωνσταντίνου

5.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ του Ευθυμίου

6.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΝΙΑΤΗΣ του Κωνσταντίνου

7.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ του Ευθυμίου

8.- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ του Δημητρίου

9.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΓΚΟΦΑΣ του Γεωργίου

10.- ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΑΜΠΛΗ – ΦΙΛΝΤΙΣΗ του Κωνσταντίνου

11.- ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗ του Φωτίου

12.- ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ – ΣΚΑΖΑ του Γεωργίου

13.- ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΠΠΑ – ΣΤΑΘΗ του Παναγιώτη

14.- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ του Κωνσταντίνου

15.- ΦΩΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ του Νικολάου