Πα. Ιούλ 1st, 2022

Ο Δήμαρχος των Έργων Αλέξανδρος Πνευματικός έκανε τον απολογισμό του Έργου του σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με την εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής αλλά και την Ανακοίνωση των Υποψηφίων της ¨Πορείας ΕΥΘΥΝΗΣ¨ ξεκίνησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός τον προεκλογικό του αγώνα ενόψει των εκλογών του Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού παρουσίασε χθες Παρασκευή 22 Μαρτίου το πρόγραμμά του και τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη και με πολλούς ακόμη συνδημότες να βρίσκονται έξω από την αίθουσα επειδή απλά ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για τέτοια εκδήλωση!
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο, που παρουσίαζε κάποια από τα τα μεγάλα έργα της Δημοτικής Αρχής.
Η εκδήλωση αναμφίβολα ήταν η μεγαλύτερη από όσες έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής.
Ο κ. Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων επικεφαλής του Ψηφοδελτίου της ¨Πορείας ΕΥΘΥΝΗΣ¨ Παρουσίασε και τους Υποψηφίους του Νέου Ψηφοδελτίου της ΝΙΚΗΣ όπως χαρακτηριστικά είπε, που θα δώσει την μάχη των επόμενων δημοτικών εκλογών.
Το ψηφοδέλτιο που θα στείλει το μήνυμα το τι προτείνει ως Δημοτική Παράταξη σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου και ταυτόχρονα το ψηφοδέλτιο μέσα από μια μίξη παλιών και νέων υποψηφίων θα στελεχώσει την επόμενη Δημοτική Αρχή που ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ .
Πριν καλέσει τους υποψηφίους στην σκηνή για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου συνδυασμού δήλωσε Υπερήφανος και τους ευχαρίστησε όλους….
Με την χθεσινή εκδήλωση ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός έπεισε και τους πιο δύσπιστους ποιος θα είναι αυτός που θα κόψει Πρώτος το Νήμα των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Κορινθίων