Δε. Δεκ 11th, 2023

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη, FOOD EXPO

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 με 18 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Πιτσάκης, συνοδευόμενος από την οικονομική επόπτη Χριστίνα Οικονόμου.

Στην έκθεση συμμετείχαν επιχειρήσεις και από την Κορινθία, οι οποίες πρόβαλαν τα προϊόντα τους, ανέδειξαν την επιχειρηματική τους δράση αλλά και την Κορινθία.

Συγκεκριμένα στην έκθεση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι επιχειρήσεις Μανδρέκας Α.Ε., Οινοποιείο Μανωλάκης, η Φάρμα Μητσόπουλος και Αθανάσιος Πρέζας Α.Ε..

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Πιτσάκης επισκέφθηκε ένα προς ένα τα περίπτερα της έκθεσης, μίλησε με τους εκθέτες και με τους διοργανωτές. Ιδιαίτερα όμως, στάθηκε στην παρουσία των κορινθιακών επιχειρήσεων, αφού είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους ίδιους τους επιχειρηματίες, συζητώντας μαζί τους τις εντυπώσεις τους από την παρουσία τους στην έκθεση αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις τους και την τοπική αγορά. Ο Πρόεδρος, δήλωσε επίσης ότι εντυπωσιάστηκε από τα περίπτερα και συνεχάρη τους Κορίνθιους συμμετέχοντες για την εξαιρετική παρουσίαση των επιχειρήσεών τους.

Με την παρουσία του ο κος Πιτσάκης στη Food Expo δείχνει το ενδιαφέρον του για την ανάδειξη και βελτίωση του «επιχειρείν», ως Πρόεδρος του Φορέα. Επίσης, μετά τη διοργάνωση της «Πελοπόννησος 2018», μέσα από τη συμμετοχή σε εκθεσιακές δραστηριότητες, προστίθενται ιδέες και εικόνες για μελλοντικές αντίστοιχες διοργανώσεις από το Επιμελητήριο Κορινθίας.